Zakládající valná hromada

14.04.2013 23:00

Dnes večer se konala v restauraci "Na hřišti" zakládající valná hromada, která dovršila proces záložení našeho tenisového klubu. Na valnou hromadu se dostavilo 15 tenistek a tenistů, z toho všech 9 zákládajících členů a 6 tenistů, kteří přímo na valné hromadě požádali o členství.

Valná hromada předně schválila stanovy klubu, následně přijala nové členy (kromě 6 přítomných zájemců byli přijati další 4, kteří svou žádost podali předem) a dále zvolila orgány klubu. Do Výboru byla zvolena Dáša Mahrlová, Aleš Hrubý, Luboš Vokolek, Tomáš Oberreiter a Marek Merhout. Z členů výboru byl pak zvolen Marek Merhout na funkci předsedy a Aleš Hrubý jako místopředseda. Jako poslední oficiální bod se odhlasovala výše členského příspěvku pro rok 2013  (300 Kč) a povinnost odpracovat 5 brigádnických hodin nebo je kompenzovat finačně ve výši 100 Kč/hodina.

Valná hromada byla zakončena diskuzí, jenž se zaměřila především na organizaci klubových soutěží v roce 2013. Zápis z VH bude k dispozici v nejbližších dnech na našich stránkách.

Marek M.