První jarní brigáda 2014

17.03.2014 12:01

Milé plejerky, milí plejeři,

počasí zatím fandí tenisu, a tak jsme se včera na ve Výboru rozhodli zorganizovat první jarní brigádu na tuto sobotu (22.3.2014) od 8:30. Podařilo se i včas zajistit antuku, takže nám nic nebrání začít kurt upravovat.

Kdo by se rád zúčastnil, ať mi napíše na email marek@merhout.com a na brigádu se přihlásí. Po loňské zkušenosti jsme se rozhodli, že budeme regulovat množství plejerů na jednotlivých brigádách, aby byli všichni přítomní maximálně využití. Brigády bude nově organizovat Aleš Hrubý. Výběr bude podle princiou "kdo se dříve přihlásí, ten dostane do ruky lopatu" :-)

Celková povinnost odpracovat 5 hodin se nebude měnit, ale kromě údržby vlastního hřiště se rozšíří činnosti, na kterých bude možné tuto povinnost splnit. Jednak to bude okolí hřiště tj. společné prostory sportovního areálu např. včetně dětského hřiště, a jednak bude možné fungovat jako pomocník nebo pomocnice Dáši Mahrlové při organizaci dětských tréninků.

Na včerejším Výboře bylo projednáno více věci a v nejbližších dnech budu mít to potěšení vás s novinakmi seznámit. Brigáda je však věc nejvýše aktuální.

Takže hlašte se a v sobotu přijďte.

Marek