Jdeme do finále 2014

01.09.2014 06:53

Plejerky, plejeři, včera byla ukončen poslední měsíc ATPL a dnešním dnem začíná play off část ATP PLEJERS. Používám slovo "ukončen", protože opět bylo určité množství zápasů nedohráno a musel jsem rozdělovat trestné body. Ale o tom jindy....

Do play off se kvalifikovalo 10 nejlepších hráčů ATPL podle výsledku na konci srpna. Z osobních důvodů se však nemůže zúčastnit Martin H., který se jinak umístil na skvělém 3. místě, a z organizačních důvodů jsem včera v noci nepustil do závěrečných bojů Pepu D. (8. místo). V dnech 1. a 2. září (pondělí, úterý) proběhnou zápasy předkola o postup mezi závěrečných 8 hráčů. Utká se Dáša M. a Martinem Š. a Aleš V. s Lubošem V. Bohužel počasí nám zatím moc nepřeje.

Od středy do pátku se pak odehrají čtvrtfinálové singly:

  • Michal G. vs. vítěz zápasu Dáša/Martin Š.
  • Tomáš O. vs. Marek M.
  • Mirek T. vs. Tomáš H.
  • Aleš H. vs vítěz zápasu Aleš V./Luboš V.

Pokud jde o čtyřhry, pak stále existuje možnost dohrát zápasy základní skupiny, které se zatím neodehrály, ale prakticky je tato možnost limitována volnými kapacitami na hřišti. Uzávěrka pořadí pro semifinále nastane ve čtvrtek večer.

Sobota bude semifinálová tj. budeme svědky 2 semifinálových klání v singlech a 2 v deblech. Začátky zápasů budou v 8:00, 10:30, 13:00 a 15:30. Jaký zápas se bude hrát v jaký čas bude určeno až během pátku podle postupujících, abychom maximálně možně vyšli vstříct tenistům-fotbalistům.

A na neděli nám zůstanou již pouze 2 finálové matche. Začátek deblu bude v 10:00, začátek singlu potom od 14:00.