Demo hodina s TAJV

21.03.2016 15:48

Na jaro 2016 připravujeme po podzimní pauze další pokračování budiměřické tenisové akademie pro děti a mládež ve věku od 6 do 18 let. Premiérově se chystáme spolupracovat se zajímavým  projektem, který nese název TAJV - Tenisová Akademie Jana Váňy. TAJV půdobí v rámci okresů Nymburk a Kolín, kde organizuje výuku tenisu celkem na 12 výukových místech. Disponuje teamem sedmi zkušených trénérů s licencemi Českého tenisového svazu.  Předešlé tři sezóny existence by měly být zárukou potřebných zkušeností.

Protože se ale jedná o první vzájemnou spolupráci, tak jsme si dovolili společně s TAJV připravit jakousi ukázkouvou hodinu. Cílem je seznámit zájemce o účast v budiměřické akademii a jejich rodiče nejen s trenéry TAJV, ale především se způsobem jejich práce a přístupu k výuce tenisu. Na druhou stranu budou mít trenéři možnost si prohlédnout své budoucí svěřence a v ideálním případě se již všichni dohodnout na konkrétních tréninkových časech, protože okamžik zahájení tréninků se nezdadržitelně blíží.

Proto srdečně zveme všechny zájemce společně s jejich rodiči, aby se přišli podívat v sobotu 2.dubna 2016 v 18.00 do tenisové haly v Kluku (mapa zde).  Nejprve budeme moci pozorovat trénink jiné skupiny a následně od 19.00 budou mít děti možnost přímo na kurtě zažít zkušební hodinu s trenéry TAJV. Prosíme proto, aby si s sebou vzali sportovní oblečení a obuv do haly a pokud mají svojí nebo od ATP půjčenou tenisovou raketu. Pro rodiče je možnost příjemného posezení v restauraci s výhledem na tenisový kurt.

Marek Merhout, předseda ATP Budiměřice