Brigády 2015

19.04.2015 13:01

11. dubna proběhla "hlavní" brigáda a společně se podařilo udělat základní jarní údržbu kurtu. Bohužel nám moc nepřeje počasí, protože bychom potřebovali více deště, aby se povrh vodou utáhnul. Proto je nutné v tuto dobu chodit hřiště stříkat hadicí. Prosím touto cestou všechny, kteří nemají ještě odpracovaných povinných 5 brigádnických hodin a udělají si půlhodinku času, aby vzali do ruky hadici kurt postříkali. Je to v podstatě ideální brigáda - člověk stojí, nenamáhá se a nemusí přitom ani moc přemýšlet :-) . Samozřejmě i válcování je vítáno.

Účastníky z brigády 11.4. jsem již do evidence zapsal. Kdo byl na kurtu pracovat později nebo teprve půjde, má možnost se zapsat přes elektronický formulář (odkaz zde). Je to jednoduché a já s tím už nemám další práci. Takže děkuji za pochopení.

Několik poznámek k brigádám: 1] Dávejte si pozor na obuv, aby jste neudělali více škody než užitku. 2] Pokud použijete hrablo nebo síť, tak ho pověste, aby zbytečně neleželo na dlažbě. 3] Při válcování dávejte pozor na lajny, aby jste je neválcovali podélně. Může dojít k jejich zvlnění a vytrhnutí. 4] Hadice na severní straně kurtu dává více vody (můj pocit), takže jí doporučuji.

Když budeme zalévat, tak kurt bude již brzo zprovozněn, a na to se určitě všichni těšíme. Pro jistotu připomínám - kdo nebude mít brigády odpracované nebo zaplacené (100 Kč/hodina), tak nemá na kurt přístup.

Marek