ATPL - květen končí 2.6.

30.05.2014 16:46

Pro ty, kteří si nedohráli své ligové zápasy za květen a mají čas v neděli nebo v pondělí, se prodlužuje termín do 2.6. Důvodem je, že květen začal až 5.5 a posledních pár dní bylo špatné počasí. Nicméně - opravdu vážně prohlašuji, že to je naposledy. Využívejte celý měsíc, nečekejte na konec měsíce. Jestli si totiž myslíte, že se tenis za těch pár dni naučíte, tak jste na omylu :-)

Připomínám ještě pravidla vyzývání -- hráč musí do 5. dne vyzvat všechny hráče nad ním a navrhnout termín zápasu. Když tak neudělá, dostane skreč (-2 b.) Když protihráč termín nepřijme, musí do 10. dne nabídnout termín alternativní. Pokud tak neudělá, dostane skreč tentokrát on. Pokud první hráč tento alternativní termín také nepřijme, potom se musí už dohodnout jinak - když se nedohodnou a zápas nedohrají (z jakéhokoliv důvodu např. počasí), bude skrečován pro oba  (-2 b.).

Osobně jsem si myslel, že všichni budeme hrát, protože jsme se sami přihlásili, a nebudeme muset vůbec tyto pravidla používat, ale bohužel se tak neděje....

Marek