ATP soutěže v srpnu.....

04.08.2015 15:16

Zase se nám přehoupl měsíc, tentokrát však do posledního měsíce pravidelných soutěží. První skupina ligy byla v červenci vzácně vyrovnaná a jeden jediný bod v ní urval vítězství Tomáš O., k čemuž mu všichni gratulujeme. Nový plejerem v elitní skupině na srpen se stal Tomáš H., a tak se můžeme těšit rodinné derby / dejte nám vědět, příjdeme se podívat ..... :-) /. Průběh druhé skupiny bohužel poznamenalo zranění Mirka T. díky kterému se propadl o patro níže, ale není třeba házet flintu do žita, protože v této skupině se bude hrát o 2 postupová místa do PLEJERS play off. A bude boj těžký, protože konkurence v podobě Honzy Š., Radka N. nebo Luboše N. rozhodně nebude lehká. 

Pokud jde o debly, tak bohužel jsou odehrané pouhé 2 zápasy, po kterých tabulku suveréně vede dvojice Aleš H. a Martin Š.

Opět musím končit výzvou k tomu, aby jste se snažili maximálně možně hrát v průběhu celého srpna a nenechávali vše na poslední dny. Pořadí budeme uzavírat bez výjimky v neděli 31.8., protože celý první týden a víkend v září poběží play off včetně nedělního finále.