ATP Liga 2014 zahájena

04.04.2014 19:28

Dnes byl poslední termín pro přihlášení do začátku naší ATP Ligy 2014. Celkem se přihlásilo 13 hráčů a jedna hráčka, takže se nepodařilo vytvořit všechny skupiny se ideálním počtem 4 hráčů. Na základě pořadí při uzavření ATP Žebříčku 2013 jsme hráče nasadili to následujících skupin:

A  (červená): Michal G., Tomáš O., Honza Š. a Aleš H.

B (oranžová): Tomáš H., Mirek T., Aleš V. a Marek M.

C (žlutá): Luboš N., Martin Š. a Martin H.

D (fialová): Luboš V., Michal V. a Dáša M. 

Tabulky se skupinami naleznete zde.

Existenci 2 skupin se třemi hráči je nutné patřičně přizpůsobit pravidla postupu a sestupu. Takže - ze skupiny B sestupují 2 hráči do C, ze skupiny C postupují 2 hráči do skupiny B, ze skupiny D postupuje do skupiny C pouze jeden hráč a konečně ze skupiny C sestupuje do skupiny D jeden hráč. Tímto bude sice těžší se dostat z poslední skupiny do předposlední, ale na druhou stranu z C pak už bude snažší cesta do B.

Pokud se do ATP Ligy 2014 přidá další hráč (i), což by nás potěšilo, tak by byla doplněna nejdříve skupina C a pak D. To je samozřejmě ale možné až od dalšího hracího měsíce tj. od května.

Tímto, jako prezident :-), prohlašuji ATP Ligu 2014 za zahájenou. Hráči se mohou začít dle pravidel ATPL vyzývat. Doufejme, že kurt bude co nejdříve otevřen.

Závěrem technická - hráč musí mít před svým prvním zápasem uhrazené příspěvky, splněné brigádnické povinnosti a uhrazené startovné. V tom ode mě  neočekávajte ústupky.

Marek